Msm

Viimepäivinä vasen jalkani on oireillut lenkeistä, jalan ulkosyrjä on kipeytynyt lenkkien myötä, mutta tänään kipu oli selvästi lievempi lenkillä, joten uskon sen olevan rasituksesta johtuvaa kipua. Muistan käyttäneeni viime laihdutusurakkani aikana päivittäin PUHDISTAMO OPTIMSM jauhetta mikä sekoitetaan veden joukkoon ja tämä tuntui ainakin auttavan silloin lihas/nivelsärkyihin, joita esiintyi liikunnan yhtäkkisen lisäämisen myötä. Lisäksi käytin magnesiumia.

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on rikkiyhdiste, jota esiintyy pieniä määriä kehossa ja monissa ruoka-aineissa. MSM-ravintolisä soveltuu hyvin urheilijoille, koska se lievittää lihasarkuutta ja siitä on apua nivel- ja lihasvaivoihin. Itse ainakin olen kokenut msm:stä olevan hyötyä ja paljon olen kuullut lisäksi siitä olleen hyötyä myös kilpahevosille.

Tänään olen ollut kolmella lenkillä. Lenkkeily tuntuu jo kevyemmältä, paitsi illan viimeisellä lenkillä jalat tuntuivat jo väsyneeltä. Nyt suihkuun ja nukkumaan. Nukkuminen ja lepokin on tärkeää. Hyvää yötä kaikille!

Vastaa