Tossua toisen eteen ja salaattia nassuun

Nyt alkaa laihdutus tai oikeastaan uusi syömistapa minkä aion nyt pitää elämäntapanani sekä lisätä liikuntaa. Aiemmin vuosia sitten olen laihduttanut itsenäisesti itse hankittujen tietojen perusteella reilun 18kg, minkä olen saanut reippaana tyttönä hankittua itselleni takaisin vielä lisäraskauskiloineen, joten nyt on taas aika ryhdistäytyä ja lopettaa tämä suklaan, keksien ja appelsiinimehun kanssa läträäminen ja alkaa syödä terveellisemmin sekä liikkumaan reippaammin!

Viimevuonna aloitimme yhteislaihdutuksen miehen kanssa, mutta loppujen lopuksi innostus lopahti työkiireiden ja vuorotyön lomassa ja taas viimevuoden kesällä aloitin ystävän innostamana uudelleen laihdutuksen Cambridge -ohjelmalla, jolla sain muutamia kiloja pois, mutta homma lopahti uudelleen. Nyt olen päättänyt karistaan kertyneet ylimääräiset kilot pois. Olen pitkäjänteinen ja en notkahda ensimmäiseen notkoon, näin toivon. Tiedän, että pystyn tähän, koska olen aiemmin laihduttanut tuon reilun 18kg, kunhan vaan jaksan olla pitkäjänteinen ja muistan kauppaostoksilla tehdä oikeita valintoja, koska siellähän ne päätökset tehdään mitä kotona syödään! Kiitos sinulle, kun olet tullut seuraamaan blogiani, otan mielelläni kommentteja ja omia kokemuksianne elämäntapamuutoksesta vastaan 🙂

Vastaa